Avoimet työpaikat

Asiakaspäällikkö kenttämyyntiin Tampereelle

Tehtävänäsi on myydä asiakastapaamisissa digitaalisen median palveluita suomalaisille pk-sektorin yrityksille. Roudalla on käytössään alan parhaat mediat ja työkalut, jotka mahdollistavat tehokkaiden ja kannattavien kampanjoiden myymisen ja tekemisen. Tarjoamme yritysasiakkaillemme medianäkyvyyttä Sanoman tunnettuihin verkkomedioihin, joita ovat mm. Ilta-Sanomat, Helsingin Sanomat, oikotie.fi ja Huuto.net jne. Tarjoamme myös Google- ja Facebook-mainontaa. Kuten huomaat, myyntisalkussasi ovat Suomen tunnetuimmat ja käytetyimmät mainospaikat. Tarjontamme pk-yrityksille on niin ylivertainen, että edellytyksesi myynnissä onnistumiseen ovat mitä parhaimmat.

Työsuhdetyyppi: Vakinainen työsuhde
Työn laatu: Kokopäiväinen
Sijainti: Tampere, Suomi
​Hakuaika: 16.11.2017 - 31.12.2017

LUE LISÄÄ

TÄYTÄ HAKEMUS

Web Developer

Oletko kokenut tai juuri valmistumassa oleva Web Developer? Etsimme uutta routalaista Helsinkiin, Turkuun tai Tampereelle.

Tehtävänäsi on kehittää ja ylläpitää asiakkaidemme web-ratkaisuja markkinointiin tarkoitettujen kotisivutarjontamme lisäksi. Tarjoamme yritysasiakkaillemme medianäkyvyyttä Sanoman tunnettuihin verkkomedioihin, joita ovat mm. Ilta-Sanomat, Helsingin Sanomat, oikotie.fi ja Huuto.net jne. Tarjoamme myös Google- ja Facebook-mainontaa.

Työsuhde: Vakituinen työsuhde
Työn tyyppi: Kokopäiväinen
Hakuaika päättyy: 15.12.2017
Sijainti: Turku, Helsinki, Tampere

LUE LISÄÄ

Täytä hakemus

Katso video remarketingista

Katso tästä »

Katso video kotisivuista

Katso tästä »