Routa

Routa on täyden palvelun markkinointikumppani kaikenkokoisille yrityksille kaikkialla Suomessa. Tarjoamme mainonnan palveluja huolellisesti suunniteltuina ja aina oikealle alueelle kohdennettuina valtakunnan vahvimmissa medioissa. Tarjontaamme kuuluvat lisäksi laadukkaat ja mobiiliystävälliset kotisivut sekä monipuolinen ja tuloksellinen mainonta niin hakukoneissa kuin Facebookin sosiaalisessa mediassakin.

Routa perustettiin vuonna 2012 palavasta halusta tuoda alati kehittyvät markkinoinnin mahdollisuudet kaikille suomalaisille yrityksille.

Yksi Suomen nopeimmin kasvavista markkinoinnin palveluita tarjoavista yrityksistä.

Tänään palvelemme jo yli 9000 asiakastamme ja olemme osa Sanoma-konsernia.

Myynti on neljän vuoden aikana kasvanut samassa suhteessa liiketoiminnan kasvun ja kehityksen kanssa.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Porissa, Tampereella ja Turussa.

Meitä routalaisia, rautaisia markkinoinnin osaajia on jo 130!


 


 

Roudalta yritys saa mainonnan palveluja Sanoman medioiden lisäksi kaikissa Suomen merkittävimmissä mainosmedioissa. Kumppaneitamme ovat myös Google ja Facebook.

Routa kuuluu parhaaseen A-ryhmään. Suomen Vahvimmat Platina -nettisertifikaatti kertoo, että yritys kuuluu yritysmaailman terävimpään kärkeen. Suomen Vahvimmat Platina -erikoissertifikaatti on todiste yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Katso video remarketingista

Katso tästä »

Katso video kotisivuista

Katso tästä »