Facebook

Facebook on mainonnan kohdennettavuuden osalta tämän päivän paras ja kustannustehokkain mainonnan kanava. Facebookia käyttää päivittäin 2 miljoonaa suomalaista. Aktiivisista käyttäjistä jopa 80 % palaa palveluun päivittäin ja keskimäärin käyttäjät tarkistavat Facebookia 14 kertaa päivässä. Yli 85 % käytöstä tapahtuu älypuhelimilla.

Facebook omistaa myös Instagramin, Whatsappin ja Messengerin, joita käyttää jo yli miljoona suomalaista.

Kolme tärkeintä syytä mainostaa Facebookissa:

Vaikka yrityksellä olisi Facebook-sivuillaan runsaastikin tykkääjiä, eivät päivitykset tavoita potentiaalisia asiakkaitasi ilman mainontaa. Kun halutaan näkyä toivotun kohdeyleisön uutisvirrassa, edellyttää se maksullista mainontaa.

Hyvän kohdennettavuutensa takia Facebook-mainonnalla herätetään kiinnostusta ja pystytään tarjoamaan juurikin niitä tuotteita ja palveluja, joista käyttäjä on kiinnostunut. 

Mainostaja maksaa vain tavoittamistaan asiakkaista tai vierailuista kotisivuilla.

Näin Facebook-mainontasi toteutetaan Roudalla:

Miksi ostaisit Facebook-mainontaa Roudalta?

Routa tarjoaa asiakkailleen Facebook-mainontaa kokonaisvaltaisena palveluna laadukkaasti, luotettavasti ja kokeneiden suunnittelijoiden toteuttamana.

Käytössämme on markkinoiden parhaimmat Facebook-mainonnan työkalut.

Palvelemme niin Facebook- kuin Google-asiakkaitammekin samalla toimintamallilla. Tiesitkö muuten, että Googlen asiakaskyselyn mukaan meillä onkin Suomen tyytyväisimmät Google-asiakkaat. *)

*) Googlen Euroopan alueen asiakaskysely, 2016

Kiinnostuitko Facebook-mainonnasta?

Ota yhteyttä

Katso video remarketingista

Katso tästä »

Katso video kotisivuista

Katso tästä »