Routa nousee uudelle tasolle

Sanoma tarjoaa jatkossa pienille ja keskisuurille yrityksille entistä osuvampia mainosratkaisuja. Vahvassa kasvussa oleva Mobiilimarkkinointi Routa keskittyy palvelemaan PK-yrityksiä ja kehittää erityisesti heidän tarpeitaan vastaavia mainonnan tuotteita. Routa edustaa jatkossa koko Sanoman mediatarjoomaa. PK-yritysten mainonta on Sanomalle erittäin tärkeä uusi kasvualue Suomessa.

Sanoma Media Finland kasvattaa osuuttaan aiemmin 51 %:sesti omistamastaan Mobiilimarkkinointi Roudasta ja siirtää Routaan kaiken pienten- ja keskisuurten yritysten mainonnan myyntiin keskittyneen osaamisen ja henkilöstön toukokuun alussa. Routa tähtää lähivuosinakin kovaan kasvuun.

”Kasvun ajurina on pienten ja keskisuurten yritysten mainonnan tarpeisiin vastaaminen entistä osuvammalla tuotevalikoimalla. Sanoman mediat  tavoittavat noin 98 % suomalaisista viikoittain, ja uusilla kohdennusmenetelmillä voimme suunnata viestin entistä tarkemmin esimerkiksi maantieteellisesti. Näin alueellinen digitaalinen mainonta on jatkossa myös pienemmille yrityksille tehokasta ja tuloksellista. Pääkaupunkiseudulla voimme Helsingin Sanomien ja HS Metron avulla taata aivan ylivoimaisen tavoittavuuden myös printissä. Painettu mainos on todennetusti erinomainen kaupan vauhdittaja”, lupaa Sanoma Media Finlandin kaupallinen johtaja Hans Edin.

Sanoma on vahva markkinajohtaja mediamainonnassa, mutta asiakaskunnassa korostuvat erityisesti suuret asiakkaat. Roudan fokuksessa ovat PK-yritysten tarpeita vastaavien mainonnan tuotteiden kehitys, tuotanto ja myynti, ja uudella toimintamallilla asiakkaita voidaan palvella entistä paremmin.

Mobiilimarkkinointi Routa toimii Helsingissä, Turussa, Tampereella sekä Porissa ja etsii parhaillaan joukkoonsa lisää markkinoinnin ja myynnin ammattilaisia. Tavoitteena on lähivuosina tuplata henkilöstön määrä. Tällä hetkellä Roudan palveluksessa on 90 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2016 oli 9,3 miljoonaa euroa.

”Mainonta on yksi tehokkaimmista kasvun lähteistä yrityksille - ja kasvua Suomen talous ja yritykset tarvitsevat. Sanoma tarjoaa mainontaan ratkaisut, ovat tarpeet sitten miljoonayleisöjen tai tarkasti määritellyn kohderyhmän tavoittamisessa. Sanoman palvelut tarjoavat yritysten viestille myös turvallisen ja tutun mainosympäristön, joka tutkitusti vaikuttaa mainonnan tehoon. Yrityskaupan ja uuden toimintamallin myötä voimme palvella paremmin entistä laajempaa asiakaskuntaa”, kommentoi Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Pia Kalsta.

”Olen erittäin tyytyväinen tehtyihin järjestelyihin ja odotan innolla erityisesti uusien kollegoiden tapaamista toukokuussa. Yhtiöömme siirtyy järjestelyn myötä osaava henkilöstö sekä uusia asiakkuuksia ja tuotteita. Tämän ansiosta Routa pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä laajemmalla tuotetarjoamalla. Routa on tehnyt vakuuttavaa kasvua perustamisesta lähtien ja tämän järjestelyn avulla nousemme uudelle tasolle”, toteaa Roudan toimitusjohtaja Jani Leppänen.

sanoma.com

Katso video remarketingista

Katso tästä »

Katso video kotisivuista

Katso tästä »