Asiakkaamme

RTK HENKILÖSTÖPALVELUT

RTK Henkilöstöpalvelut on monipuolinen henkilöstöalan asiantuntija. Välitämme ja rekrytoimme ammattitaitoista henkilöstöä yrityksille. Pitkä alan kokemuksemme ja laaja työntekijäverkostomme ovat käytettävissäsi silloin, kun asiakkaamme tarvitsee työvoimaa nopeasti tai haluaa rekrytoida uusia osaajia.

Lue koko juttu tästä

GRIIPPI

Griippi on suomalainen vuonna 1979 perustettu liikelahjojen, mainostuotteiden sekä yritysvaatteiden maahantuoja ja myyjä, joka uudisti verkkosivustonsa Roudan kanssa. Teemme yhteistyötä isojen talojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa pieniä asiakkaitamme väheksymättä.

Lue koko juttu tästä

SNELLMAN-KESÄYLIOPISTO

Snellman-kesäyliopisto on Suomen suurin vapaan sivistystyön verkkokouluttaja. Vuoden alussa halusimme kokeilla digitaalista markkinointia ja Roudan tarjoama Sanoma Network Optimizer –kampanja vaikutti juuri meille sopivalta. Jo itse tarjous teki meihin hyvän vaikutuksen. Se oli erittäin selkeä ja ymmärsimme heti millaisesta medianäkyvyydestä ja palvelusta oli kyse. Halusimme valtakunnallista näkyvyyttä, joka tavoittaisi kohderyhmämme hyvin. Tähän tarkoitukseen Sanoman lähes 50 verkkomediaa oli kattavuudellaan oikea ratkaisu.

Lue koko juttu tästä

SUVANTO TRUCKS

"Routa teki toiveiden mukaisesti selkeän, toimivan ja konstailemattoman ulkoasun, josta pidimme. Toimialamme on ehkä perinteisempi, mutta silti sivuston kävijöistä jo lähes 1/3 tulee mobiililaitteella sivustolle. Liikkuville asiakkaillemme sivuston toimivuus kännyköissä on tärkeä juttu."

Eetu Suvanto, yrittäjä

SALIBANDYLIITTO

"Roudalla Salibandyliiton verkkosivuston suunnittelutyö otettiin vastaan erityisenä toimeksiantona. Yhdessä pohdimme tarkasti minkälaiselle kohderyhmälle sivuston sisältöä ja toiminnallisuuksia lähdettiin tekemään. Mobiiliteknologian edelläkävijänä Routa tekikin merkittäviä parannuksia uuden sivuston mobiilikäytettävyydelle. Nyt sivusto skaalautuu automaattisesti kaikille päätelaitteille. Uuden verkkosivun kehitystyö jatkuu edelleen kesän ja alkusyksyn aikana tulevilla uudistuksilla."

Jari Kinnunen, toiminnanjohtaja, Salibandyliitto

ROSTEN

Leipomo Rostenilla on pitkät perinteet Turussa. Halusimme kasvattaa brändin tunnettuutta nuoremman asiakaskunnan keskuudessa ja olla näkyvämmin esillä digikanavissa, joissa tuo kohdeyleisö tavoitetaan paremmin. Roudan verkkomainonnan palvelujen tulokset ovat nyt alkaneet näkyä myös myynnissä.

Routa on tehnyt meille jo useita verkkokampanjoita ja olemme erittäin tyytyväisiä. Kukaan toinen toimija ei osaa verkkomainontaa yhtä hyvin kuin Routa, toteaa kehityspäällikkö Veera Tammenmaa. Kanssanne on aina ilo asioida. Teillä osataan asiat ja kaikki sujuu aikataulussa. Erityiskiitos koko Sanoma-tiimille, joilta saatu palvelu ja ammattitaito on ollut aina ystävällistä ja ensiluokkaista, hän kiittelee.

Veera Tammenmaa, kehityspäällikkö

M COMPANY OY

"M Room on Euroopan suurin miehiä palveleva parturiketju. Halusimme uusia M Roomin verkkosivuston ja tarjota asiakkaillemme toimivan mobiilipalvelun. Benchmarkkasimme taksipalvelu Uberin ja Starbucksin palvelut ja päätimme tarjota liikkuville älypuhelinta pääasiallisesti käyttäville vastaavaa. Nyt parturipalveluita tarvitseva asiakkaamme saa reaaliaikaisen tiedon jokaisen toimipisteemme jonotilanteesta.

Routa toimi todella tehokkaasti. Saimme enemmän kuin osasimme odottaa."

Toni Kylätasku, toimitusjohtaja, M Company Oy

PIKLAS

Piklas – ovien ja ikkunoiden verkkokauppa

”Kontakteja ja kauppaa ovista ja ikkunoista! Mainonnan panostukset maksavat itsensä takaisin monin verroin. Ei epälystäkään, ettemmekö jatkaisi toimivaa parivaljakkoa: SNO + remarketing-verkkomainontaamme.”

Erkki Toivanen, Piklas

PIZZARIUM

”Haluamme Pizzariumissa panostaa korkeatasoisiin raaka-aineisiin. Samoilla kriteereillä valitsimme Roudan suunnittelemaan uuden verkkosivumme.”

Salla-Maria Platania, yrittäjä

Katso video remarketingista

Katso tästä »

Katso video kotisivuista

Katso tästä »